Pàgines

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Construcció slider motoritzat

Material:


Procediment:


He començat muntant la part del slider.
Primer he fet els forats als tubs, i els he collat als dos suports. És molt important que els tubs quedin totalment paral·lels d'una punta a l'altre, ja que si no la plataforma no correrà bé. Vaig decidir fer-ho amb aquest tipus de femelles per si ho he de desmuntar que sigui fàcil i ràpid i així facilitar-ne el transport.


Per altra banda he tallat la peça de metacrilat (amb una serra de ferro) i he fet els forats per collar-hi els coixinets, igual que en la part anterior, també és important que quedin en el lloc exacte els coixinets perquè la plataforma es desplaci amb fluïdesa, jo vaig haver d'engrandir més d'un forat, perquè no corria. A part també he fet un forat al mig per on i faré passar la rosca per la càmera, i un de més petit a una part per lligar-hi un cordill.

Per altra banda he muntat el motor dins d'una caixa de diapositives com es pot veure a la foto, així tinc tot junt, el motor, i el regulador, tot ben subjecte. A una peça metàl·lica que he collat sobre una de les extremitats del slider.

En el tub del motor, que és la part que gira, hi he col·locat aquest estri per tal d'enganxar el cordill, i el motor fa la resta, en anar voltant, el cordill es va cargolant, i d'aquesta manera el va tibant.


I per acabar només falta endollar-hi la bateria, i regular-ho a la velocitat que necessiti.










Finalment en aquest video podeu veure com funciona:


Comparació:

Preu total del construït: 65€
Preu aproximat de venda: 598€   -   http://www.superrobotica.com/S400110.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada